Kantoor

"De his quae non sunt et quae non apparent, idem est iudicium"

 

(Het gerecht stelt het niet bewezene gelijk aan het niet bestaande)

PERSONALIA

 

Olivier CATTRYSSE studeerde af aan de Universiteit Gent als Master in de Rechten.

 

Tijdens zijn masterstudies deed hij een eerdere praktijkervaring op als jurist bij het gekend accountancy & fiscaliteit-kantoor Decupere & Partners in West- & Oost-Vlaanderen. Na een stage bij de Federale Overheidsdienst Justitie koos hij uiteindelijk voor de advocatuur. Sindsdien is hij actief verbonden aan de Balie van Ieper en is hij bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie Ieper.

 

Vandaag beoefent hij de algemene rechtspraktijk met een voorkeur voor burgerlijke, strafrechtelijke en economische materies in de meest ruime zin.

 

Hij wordt regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar door de Arbeidsrechtbank en stond tevens diverse ondernemingen in moeilijkheden bij tijdens hun herstructurering (WCO). Tevens treedt hij op als voorlopig bewindvoerder en wordt daartoe aangesteld door de Vredegerechten te Ieper-Poperinge.

 

U kunt bij hem ook terecht voor niet-procedurele materies zoals de redactie van diverse overeenkomsten, minnelijke invordering van facturen, enz.

 

In de zomer van 2014 behaalde hij de bijkomende erkenning als advocaat voor minderjarigen. Thans vervolledigt hij de opleiding curator.

 

Contact

 

Kantoor Ieper

 

Dehaernestraat 27

8900 Ieper

 

T. 057 / 20 70 40

F. 057 / 21 86 91

M. 0478 / 75 90 18

E. info@advocaat-cattrysse.eu

 

Spreekuur: na afspraak